Yeni Sezona Damga Vuracak Etek Modelleri

Yeni sezona damgasını vuracak etek modelleri

Kadınlar için dolaplarında vazgeçilmez parçalar arasında yer alan etekler yeni sezonun en gözde parçaları arasında yer alıyor. Çiçekli, baskılı ve birbirinden farklı renklerle siz de istediğiniz kombini oluşturabilirsiniz. Desenli Şort Etek ile yaz aylarında oldukça şık kombinler yaratabilirsiniz. Yeşil, yaprak, palmiye, su yollu desenleri sayesinde oldukça güzel kombinler yaratabilirsiniz. İster sahilde isterseniz günlük hayatınızda kolay bir şekilde kombinleyebileceğiniz bu etekler ile tarzınızı yeniden yaratabilirsiniz.  Deniz Kabuklu Etek ile yaz akşamlarında ya da plajda harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Şık bir crop ve çanta ile yapacağınız kombinler sayesinde siz de yaz günlerini renkli hale getirebilirsiniz. Keten görünümüyle size harika bir görünüm sunan bu etek yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak.

Yırtmaç detaylı etek hem yaz aylarında mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlayacak hem de gardırobunuzda vazgeçilmez parçalar arasında yer alacak. Beyaz bir tişört ile oldukça kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Altına spor ayakkabı, terlik, sandalet, topuklu ayakkabı ya da terlik giyerek bu etekleri istediğiniz yerde yapabilirsiniz.

Rahatlığı ve şıklığı birlikte yakalamanıza imkân sunan yaz etekleri hemen hemen her yerde kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Plajda bikini ya da mayo üzerine giyebileceğiniz etekler ile plaj görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Özel gün ve davetler için şık ve rahat modelleri birçok tişört ile kombinleyebilirsiniz. İsterseniz iki yanlı ipli etek ve üzerine kombin yapabileceğiniz gece kombinleriyle isterseniz partiye isterseniz eğlenmeye çıkabilirsiniz. Zincir Detaylı Mini Etek özel günlerinizin kurtarıcısı olacak.

Yeni Sezonda Trend Alarmı Şortlu Etekler

Yaz sezonunun en güzel ve en yeni modelleri arasında şortlu etekler yer alıyor. Şortlu etekler hem rahat kullanımı hem de şıklıkları sayesinde yeni sezonda gardıropların vazgeçilmezi oldu. Rengarenk ve desen desen modeller sayesinde siz de istediğiniz kombinleri yaratabilirsiniz. Kot şort etek, Çiçek Baskılı Yandan Bağlamalı Keten Etek, Çıtır desenli şort etek gibi modellerle siz de yaz aylarında rengarenk kombinler yaratabilirsiniz.

Asimetrik kesim etek modelleri sayesinde klasik modellerin aksine oldukça farklı bir kombin yaratabilirsiniz. Günlük ve rahat kesim bir etek arıyorsanız en rahat modeller arasında yer alan uçuş uçuş etekleri tercih edebilirsiniz. Uzun model etekler sayesinde oldukça tarz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Peki yaz aylarında etekler ne ile kombinlenir diyorsanız listeyi şöyle sıralayabiliriz;

  • Sandalet, terlik, babet gibi ayakkabı modelleri ile yazlık kombinler yaratabilirsiniz.
  • Belden bağlamalı çantalar ile hem çanta derdiniz olmadan hem de şık bir görüntü ile etek kombinlerinizi yapabilirsiniz.
  • Rengarenk takılar ve özellikle halhal modelleri oldukça güzel bir parça olacaktır.

Siz de yaz aylarında istediğiniz harika modelleri bulmak için Miss Rouge'un size sunduğu eşsiz modelleri inceleyebilir ve yaz kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Etiketler: Moda
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR