Konserde Ne Giyilir?

konserde ne giyilir

Konser ve buna benzer etkinliklerde şık olmak kadar rahat olmak da arzu ediliyor. Bu yüzden pek çok kişi konser kombin önerileri nelerdir, konserde ne giyilir şeklinde sorular sormaktadır. Gideceğiniz konser göre nasıl giyinmesi gerektiği konusunda tereddüt yaşadığı zaman popüler fikirleri gözden geçirebilmektedir. Özellikle soğuk havalarda, kış aylarında ne giyeceği konusunda daha kolay fikir edinmenize yardımcı olacaktır. 
Sizler kış aylarında soğuk havalardan ötürü tereddüt ederek elbise giymekten çekiniyor olabilirsiniz. Ancak konserlerin en iyi kombinleri arasında elbiseler yer almaktadır. Bundan ötürü de elbise giymek istediğiniz zaman ten rengi olan, polar şeklindeki termal çorapları giyebilirsiniz. Böylece hem soğuktan korunup hem de konserde hayal ettiğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Etkileyici bir görünüme sahip olmak ve özgüveninizi arttırmak istediğiniz zaman tercih edebileceğiniz elbise modelleri de bir hayli fazla. Detaylı olarak incelediğiniz zaman geniş bir yelpazeyle karşı karşıya gelebileceğinizi görürsünüz. Dikkat etmeniz gereken daha birçok seçenek de olduğunu düşünebilirsiniz. Bunlardan söz etmek gerekirse de;

Elbiseniz Rahat Olmalı 

Konserler genel olarak uzun sürer. Uzun süre boyunca aynı ortamda kalmanız gereken etkinlikler olarak bilinirler. Bundan ötürü konser elbisenizi seçerken rahat bir elbise tercih ettiğinizden emin olmalısınız. Elbisenizi dar ve sıkı modeller arasından seçmek yerine hareket özgürlüğünüzü kısıtlamayacak olan elbise modellerine odaklanmalısınız. Böylece konser boyunca rahat hissedebilirsiniz. Müziğin keyfini çıkarıp doyasıya eğlenebilirsiniz. Seçeceğiniz elbisenin konserin ortamına da uyum sağlamasına dikkat etmelisiniz. Dans ederken sizi kısıtlamaması, ortamın keyfini çıkarmanızı sağlaması büyük bir avantaj olacaktır. 

Elbiseniz Tarzınızı Yansıtsın

Konsere giderken giyeceğiniz elbisenin sizin tarzınıza hitap ediyor olması önemlidir. Çünkü bu sayede kendi tarzınızı ve beğenilerinizi gösterme şansına sahip olursunuz. Kendi beğenilerinizle, tarzınızla kendinizi ifade edebilirsiniz. En sevdiğiniz sanatçının şarkılarına uygun olan bir kombin yapabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz renkte, sevdiğiniz tasarımda bir elbise seçebilirsiniz. Hareketli şarkıların olduğu bir konsere gidiyorsanız o zaman elbisenizi de renkli ve hareketli bir model olarak tercih edebilirsiniz. Ancak daha durgun parçaların söyleneceği bir konsere giderken siyah elbisenizi giyebilir, risksiz bir tercihte de bulunabilirsiniz. 

Hava Şartlarını Dikkate Alın

Konser elbisenizi seçerken hava durumunu dikkate almanızda da fayda vardır. Özellikle açık havada yapılacak olan bir konserden sonra hasta olmamak için doğru elbiseyi seçmelisiniz. Açık hava konserine gitmeden önce hava durumunu kontrol etmeli ve buna uygun bir elbise modeli tercih etmelisiniz. Sıcak bir gün ise o zaman daha hafif bir elbise seçebilirsiniz. Havanın soğuk olduğu zamanlarda ise sıcak tutacak, üşümenizi engelleyecek bir elbise modelini tercih edebilirsiniz. Yaz konserlerinde mini elbise modellerini giyebileceğiniz gibi kış aylarında daha uzun, triko elbise modellerini giyebilirsiniz. 

Elbiseniz Ayakkabınızla Uyumlu Olsun

Bir konsere gideceğiniz zaman saatlerce ayakta kalacağınızı unutmamalısınız. Bundan ötürü ayakkabı seçimlerinizi dikkatli yapmanız önemlidir. Ayakkabılarınızı hem giyeceğiniz elbise hem de ortama uygun olacak şekilde seçmelisiniz. Seçim yaparken ayakkabınızın rahat olduğundan, dayanıklılığından emin olmalısınız. Diğer yandan ayağınızın ağrımasını engelleyecek bir model seçmelisiniz. Elbisenizin tarzını tamamlayan hem şık hem de konforlu bir model tercih edebilirsiniz. 
Konser elbisenizin daha etkileyici bir görünüme sahip olması için de aksesuarları doğru kullanmalısınız. Elbisenizi şık bir kolyeyle tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda şapka, fular gibi parçalar da kullanabilirsiniz. Elbisenizin hareket kazanması, stilinizin güçlenmesi açısından bu detaylar oldukça önemlidir. Özellikle zamansız parçaları daha özgün hale getirmenize de yardımcı olmaktadır. Günlük bir elbiseyi konserde daha iddialı bir hale getirmenizi kolaylaştırmaktadır. 

Etiketler: miss rouge
Ocak 17, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR