Mom Jean Bedeni Nasıl Seçilir?

mom jean bedeni nasıl seçilir

Mom Jean son dönemlerde oldukça sık tercih edilen pantolon modelleri arasında yer alıyor. Günümüz modasının en güzel parçalarından biri olan mom Jeanlar hemen hemen her tişört ile kombinleme rahatlığı sayesinde oldukça sık tercih edilmektedir. Son yılların en trend alt giyim modelleri arasında yer alan mom jeanlar; crop, gömlek, tişört, lacoste model tişört, kolsuz tişörtler gibi birçok üst giyim modeli ile kombinlenebilmektedir. 80'li ve 90'lı yılların en güzel modelleri arasında yer alan bu jeanlar yeni sezonda da ilgi odağı olmaktadır. Siz de mom Jean almak istiyorsanız bedeninizi bu yazımızla kolayca bulabilirsiniz. İşte mom Jean alırken dikkat etmeniz gerekenler;

  • Bel ölçünüze dikkat edin.
  • Proporsiyonunuza uygun modeller seçin.
  • Pantolonun rengi ve kesimine dikkat edin (yanlış bir seçimde pantolonda mutlu olmayabilirsiniz.

Mom Jean Seçimi 

Mom Jean kullanmak isteyen kişilerin öncelikle bel ölçüsüne dikkat etmeleri gerekmektedir. Bel ölçünüzü iyi bilmeniz durumunda hemen hemen her pantolon tercihiniz size yakışacaktır. Yüksek bel olabilen mom jean pantolonlarda pantolonun beli göbek deliğinin üzerine çıkabildiği için bu modeli tercih edenler yanılgıya düşebilmektedir. Belinizin en ince bölümünden ölçü almanız her zaman daha kurtarıcı olacaktır. Bu sayede kolay bir şekilde karar verebilirsiniz. Ayrıca kalça ve basen ölçülerine de dikkat etmeniz daha iyi olacaktır. Bazı durumlarda pantolonun bel ve basen ölçüleri kişiye uymamaktadır. Bu gibi durumlarda tercihinizi dar olan pantolondan yapmanız gerekebilir. Bunun en önemli sebebi pantolonunuzun zamanla esneyecek olmasıdır. Dar olan bir pantolon esneyerek istediğiniz görünüme ulaşmanızı sağlayacaktır. Fakat geniş pantolon tekrar genişleyerek görünümünüzü zorlaştıracaktır.

Mom jean seçimi yaparken proporsiyonunuza uygun ve vücudunuzda güvendiğiniz yanları öne çıkartacak modeller tercih edebilirsiniz. Bacak ve kalça yapınıza güveniyorsanız slim fit mom jean modelleri tercih edebilirsiniz. Kısa bacak yapınız varsa yüksek bel modeller ile daha uzun bir görünüm kazanabilirsiniz. Pantolon satın alırken ayrıca renk ve kesim de oldukça önemlidir. Yaz aylarında giyeceğiniz modellere açık renk kış ayları için koyu renkler tercih edebilirsiniz. Bu noktada mom Jean alırken ne istediğinizi bilmek ve uygun tercih yapmanız gerekmektedir.

Mom Jeanlar son dönemlerde genellikle crop ve çeşitli gömlek modelleri ile tercih edilmektedir. Hemen hemen her vücut ölçüsüne uygun olan mom Jeanlar hem rahat hem de şık bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Miss Rouge’da sizleri bekleyen onlarca mom Jean pantolon modelinden en beğendiğinizi seçebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Birbirinden farklı pantolon ve kombinleyebileceğiniz tişörtlerle siz de oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Sitemizde sizleri bekleyen modellere göz atarak en beğendiğinizi hemen sipariş verebilir uygun fiyata harika kombinler oluşturma imkanına kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Etiketler: Moda
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR