Sonbahar İçin Kapsül Dolap Nasıl Oluşturulur?

sonbahar için kapsül dolap nasıl oluşturulur

Sonbahar aylarında pek çok kişi kapsül dolap oluşturmak konusunda araştırma yapmaktadır. Özellikle satın alacakları kıyafetlerin hangisinden başlamaları gerektiğini merak etmektedir. Çünkü ilk olarak sürekli kullanılacak ve temel parçaların satın alınması gerekmektedir. Böylece belirli eşyalarınız olsa bile, birden fazla kombin yapma şansına sahip olursunuz. Kıyafetlerinizi çok fazla almak zorunda kalmadan, kendi tarzınıza uygun, etkileyici bir görünüm ile buluşma şansınız olur. Bu noktada da dikkat edilmesi gereken bazı detayların olduğu bilinmelidir. Çünkü tüm bu detaylar, severek kullanacağınız bir gardırobunuzun olmasını sağlamaktadır. Böylece belirli parçalarla çok daha kaliteli bir görünüm oluşturmanız da mümkün hale gelmektedir.

Sonbahar için kapsül dolap oluşturmak istediğinizde dış giyim dikkate alınması gereken noktalardan birisidir. Dış giyimde kullanılacak kaban, yağmurluk ve trençkot gibi seçeneklerin birden fazla kombinle kullanılabilir olması gerekmektedir. Bundan ötürü sürekli kullanabileceğiniz, severek giyeceğiniz modelleri seçtiğinizden de emin olmalısınız. Farklı günlere uyum sağlayacak hem şık hem de spor olarak kombinlenen parçalar sizi memnun edecektir.

Kapsül dolap parçaları içerisinde üst giyim ve alt giyim seçenekleri için de standart kıyafetleri seçmelisiniz. Hem dönemin trendlerine uygun hem de uzun süre kullanabileceğiniz, zamansız parçaları satın almalısınız. Bunlara örnek olarak gösterilebilecek pek çok seçenek de bulunmaktadır. Tüm bunların yanında aksesuarlarınızın da klasik olması, birçok kıyafetle kullanılabilmesi önemlidir. Elbette kapsül dolap için öne çıkan kıyafetler de vardır. Pek çok kişi de bu kıyafetleri merak etmektedir.

Sonbahar Kapsül Dolaplarında Olması Gereken Parçalar Nelerdir?

Soğuk havaların gelmesiyle beraber kıyafetlerin çok daha kalın olması gerekir. Elbiselerinizin kalın olmasının yanı sıra belirli parçalardan oluşması da önemlidir. Bunlara örnek vermek gerekirse tercih etmeniz gereken seçeneklerden ilki siyah bir kabandır. Çünkü siyah bingo seçeneklerdendir. Siyah bir kaban aldığınız zaman içinize giyeceğiniz tüm renklerle uyum yakalamanız mümkündür. Canlı kombinlerinizde de sadece tercihlerinizde de siyah kabanınızı rahatlıkla giyebilirsiniz. Trençkot seçimlerinizde hem dönemin modasını takip etmek hem de zamansız bir seçim yapmak isteyebilirsiniz. O halde sizin için en doğru seçeneklerden birisi doğal tonlarda trençkot almaktır. Doğal tonlara sahip olan trençkotlar bej, toprak tonları gibi seçeneklerden oluşmaktadır. Daha çekici ve güzel görünmek isteyen pek çok kişinin de ilk tercihlerinden birisidir.

Kapsül dolap oluşturma aşamasında olmazsa olmazlardan birisi de elbette ki siyah pantolonlardır. Soğuk havalarda pantolonlar şort ve eteklere göre daha fazla tercih edilmektedir. Sizler de kapsül bir dolap için pantolonunuzu siyah renk seçebilirsiniz. Siyah bir pantolon aldığınız zaman her ortama ve her tarza uygun kombinler yapabilirsiniz. Birçok farklı kombinde kullanabileceğiniz pantolonunuzu uzun yıllar boyunca severek giymeniz mümkündür. Satın alacağınız jean modellerini de zamansız parçalar arasından seçmeniz gerekmektedir. Zamansız bir seçim yapmış olmanız, hem tarzınıza uygun hem de uzun ömürlü bir seçim yapmış olmanız anlamına gelmektedir.

Sevilerek giyilen kıyafetlerinize ek olarak temel renklerde çanta ve ayakkabıları kullanmalısınız. Bir bot almak istiyorsanız muhakkak siyah ilk tercihlerinizden olmalıdır. Bu aşamada siyah, bej ve lacivert gibi renk seçimleri yaparak sürekli değiştirerek giyebileceğiniz parçaları bir araya getirmiş olursunuz. Böylece kıyafetlerinizin az olmasından şikayet etmek zorunda kalmaz, her an en iyi görünüme sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Etiketler: Moda
Eylül 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR