Miss Rouge Moda Bloğu

  • Ocak 23, 2023

    Kendi stilini yansıtmak isteyen, rahatlığı seven ve özgürlükten yana olanlar için farklı birçok kadın giyim kombin önerileri mevcut. Aynı zamanda kış aylarında sıcak tutan, tarzını yansıtırken ısınmayı seçenekler için de birçok kombin seçeneği bulunuyor. Son dönemlerde de birçok kadın, farklı ortamlarda, farklı kombinler var etmeyi önemsiyorlar. Bu aşamada sizin için en uygun kombinleri bulduğunuzdan emin olabilirsiniz. Kendi tarzınızı yansıtmak, daha iyi bir görünüme sahip olmak istediğiniz zaman farklı seçeneklerin var olduğunu da görebilirsiniz.

    Moda
  • Ocak 16, 2023

    Son moda olarak nitelendirilen, yeni tarz olan gömlekler, kadınların ilgi alanında yer alıyor. Birçok kişi gömleklerle ilgili seçimler yaparak gömlek stilini doğru bir şekilde seçmeye önem veriyor. Bu sayede hem modayı takip etme hem de daha şık bir kombin oluşturma şansına sahip oluyorlar. Kendi beğenilerinize denk, doğru seçimler yapmak için de özellikle yaratıcı seçimler yapabilirsiniz. Öncelikli olarak dikkat edilmesi gerekense modanın kendi beğenilerinizle bütünleşmiş olmasıdır. Sadece moda olduğunu düşünerek gömlek seçiminde bulunmak doğru değildir. Bu kısımda gömleklerin beğenilerinize uygun olduğundan da emin olmalısınız. Kadın gömlek modellerini, tarzınızı yansıtacak şekilde yeni döneme uygun bir biçimde seçmelisiniz.

    Moda
  • Aralık 29, 2022

    Aralık ayına girmemizle beraber yeni senenin çanları çalmaya başladı. Herkesi 2023 heyecanı sardı bile. İnsanlar yeni yıla hedefleri, hayalleri ve idealleriyle beraber girmek istiyorlar. Bu yüzden koca bir seneyi de yılbaşı eğlenceleriyle beraber tamamlamak istiyorlar. Kimileri yeni sene için enerji depolamak, kimleriyse geçen seneye veda etmek için yılbaşı gecelerine katılıyor. Bakıldığı zaman yılbaşı geceleri için farklı birçok organizasyonun düzenlendiğini de görebiliyorsunuz.

    Moda
  • Aralık 26, 2022

    Mom jean bir dönemdir trendlerdeki yerini korumaya devam ediyor. Kadınların severek giydiği bu pantolon modeli, farklı tarzlara ve hemen her yaş grubuna hitap ediyor. Öyle ki birden çok görünüm için de mom jean modellerini kullanabiliyorsunuz. Farklı bir tarz ve görünüm talep ettiğiniz zaman modeller karşınıza çıkabiliyor. Bu kısımda özellikle beğenilerinize uygun modellerle bir araya geldiğinizden de emin olabiliyorsunuz.

    Moda
  • Kasım 24, 2022

    Kış aylarında, dış giyim seçenekleri öne çıkıyor. Dışarıda daha sıcak tutması için giyilen kıyafetlerin elbette şık görünmesi ve etkileyici olması da önemseniyor. Bunun için özellikle tercih edilen seçenekler olduğunu söylemek de mümkün. Birçok kış aylarında kullanılması gereken modeller arasında özellikle kabanları tercih ediyor. Son dönemlerde sıklıkla tercih edilen kabanlar geniş bir yelpazeyle ele alınıyor. Hemen her giyim tarzına, her beğeniye uygun olarak tasarlanan kabanlar, kadın kaban modelleri olarak ön planda tutuluyor. Sevilerek giyilmesinin yanında hem günlük hem de şık seçeneklerin olduğunu söylemek mümkün. Kadınlar, severek giydikleri kaban modelleriyle kombinlerini en iyi şekilde tamamlıyorlar.

    Moda
  • Kasım 23, 2022

    Kapsül dolap, aslında yeni bir kavram değil. Son dönemlerde oldukça popüler olmasının yanı sıra çok eski zamanlardan bu yana kullanılmaya devam ediliyor. Uzak geçmişte ortaya çıkan, oldukça faydalı olan bu düşünce, aslında tarz parçaları bir araya getirmenizi sağlıyor. Ayrıca her dönem rahatlıkla kullanabileceğiniz parçaları birleştirmeniz, sade parçalarla birden fazla kombin oluşturmanızı sağlıyor. Bu aşamada elbette zamansız parçaların kullanılması önemseniyor. Özellikle kapsül dolap tüyoları içerisinde herhangi bir dönemin trendlerine kapılmamak, zamansız parçalar üzerinden ilerlemek önerilir. Bu sayede dolabınızdaki parçaların modasının geçmesi, eskisi kadar popüler olmaması gibi sorunlarla uğraşmak zorunda da kalmıyorsunuz.

    Moda
  • Ekim 25, 2022

    Sonbaharın en sevilen parçalarından biri olarak yelek modelleri öne çıkıyor. Yelekler hem sıcak tutmaları hem de kombinlere zenginlik kazandırması nedeniyle bir hayli seviliyor. Ayrıca farklı birçok çeşidinin olması, yelekleri kendi tarzınızla buluşturmanızı kolaylaştırıyor. Gardırobunuzda var olan parçalarla bütünleştirebileceğiniz gibi kusursuz bir tarz oluşturmanız da mümkün oluyor.

    Moda
  • Ekim 17, 2022

    Sweatshirt modelleri mevsim geçişlerinde sıklıkla kullanılan üst giyim parçalarından biridir. Daha canlı, renkli ve spor bir tarz oluşturmak istediğinizde sweatshirt modellerini tercih etmeniz mümkündür. Ayrıca tercih edeceğiniz modellerle kendi karakterinizi yansıtabilir, konforunuzdan ödün vermeden hareket edebilirsiniz.

    Moda
  • Ekim 10, 2022

    Kazak kombinleri, soğuk ayların olmazsa olmazlarından biridir. Sonbaharda, kışta kazaklar sıklıkla kullanılan üst giyim parçalarındandır. Özellikle kadın giyimde önemli bir yere sahip olan kazak modelleri farklı kombinler elde etmenizi sağlar. Kazaklar birçok alt giyim parçasıyla bütünleştirilebildiğinden istediğiniz kombini yakalamanız da mümkündür.

    Moda
  • Eylül 27, 2022

    Taytlar, son dönemlerin çok tercih edilen alt giyim seçeneklerinden biridir. Rahatlıkla giyilebilmesi ve sunduğu konforla vazgeçilmezler asında yer almaktadır. Farklı birçok tasarımın olması, özel günlerde, günlük giyimde kullanılabilmesi de önemli bir avantajdır. Bu yüzden tayt modelleri hakkında birçok araştırma yapılmaktadır. Taytların giyilmesi kadar nasıl seçilmesi gerektiği, tayt bedeni seçilirken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda da bilinçli olmak önemlidir. Çünkü bu tarz detaylara hâkim olmak, taytınızın tam da istediğiniz gibi olmasına yardımcı olmaktadır. Tayt bedeninizin belirlenmesi, beden seçimi konusunda dikkat edilmesi gerekenler baz alınarak yapılmalıdır. Bu konuda kapsamlı bir bilgi sahibi olmak istiyorsanız da yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR