Miss Rouge Moda Bloğu

  • Eylül 20, 2022

    İş dünyasında yer alan, ofiste düzenli bir çalışma ortamı içerisinde yer alan kişilerin şıklığıyla ön plana çıktığı biliniyor. Ofis düzeni şıklıkla bağdaşıyor. Birçok kişi de bu yüzden ofis şıklığının nasıl yakalayabileceği, nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda araştırmalar yapıyor. Hatta ofis kombinleri de sıklıkla gözden geçiriliyor. Bu konuda daha iyi kombinler yapabilmek için sizler de sunulan ipuçlarını gözden geçirebilirsiniz.

    Öncelikli olarak ofis şıklığı yakalamak için tercih ettiğini kıyafetlerin daha şık ve kesin parçalardan oluşması öneriliyor. Spor dokunuşların aksine, daha ciddi, ağır parçaların kombinlenmesi, ofiste daha özenli, şık ve bakımlı bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Bunun için de trend gömlek modellerinin pantolonlar ve eteklerle bütünleştirildiği görülüyor. Elbette şıklığın elde edilmesi sadece kıyafetlerle değil, kıyafetlerin birbirine tamamlayıcı olmasıyla da öne çıkıyor. Kullanılan aksesuarlar da farklı bir tarz yaratmanız, kendi karakterinizi yansıtmanız için önemli bir seçenektir.

    Moda
  • Eylül 13, 2022

    Eşofmanlar kadınların sıklıkla tercih ettiği, günlük giyimin en sevilen parçalarından biri. Çünkü eşofman kombinleri diğer modellere göre daha rahat bir parça.  Aradığını konforu, hareket özgürlüğünü ve çok daha fazlasını eşofmanlarla elde edebiliyorsunuz. Eşofman kombinleri kadınların spor ve şık giyiminde de rahatlıkla tercih edilebiliyor. Ancak bu aşamada eşofman kombini nasıl yapılır, kadın eşofman modelleri nasıldır bilmek gerekiyor. Bu sayede daha bilinçli bir hale gelebiliyorsunuz. Modeller içerisinden yapabileceğiniz seçimlerle kendi kombinlerinizi tarzınıza uygun şekilde tamamlama fırsatınız var oluyor.

    Moda
  • Eylül 06, 2022

    Hırkalar, üst giyim kategorisinde yer aldığı gibi sonbahar mevsiminde sıklıkla kullanılmaya devam edildiği gibi, farklı kombinlerle de kullanılabiliyor. Hırkalar hemen herkes tarafından sevilirken farklı kombinlerle rahatlıkla bütünleşebiliyor. Spor, şık ve günlük kombinlerinizi hırkalarla tamamladığınızda da istediğiniz tarzı yakalama şansına sahip oluyorsunuz. Sonbahar hırka modelleri kendi ruhunuzu oluşturmanız, kombinlerinize kendinize özel dokunuşlar yapmak istediğinizde de hırkaları seçebiliyorsunuz. Hırkalar artık daha canlı, dikkat çekici ve renkli seçeneklerle de karşınıza çıkabiliyor.

    Moda
  • Ağustos 31, 2022

    Kadın kot ceket modelleri son derece kullanışlı ve işlevsel olması sayesinde, neredeyse tüm parçalar ile rahatlıkla kombin edilebilecek bir yapıya sahiptir. Kot ceketlerin nasıl kombin edilebileceği tamamen kişilerin kendi zevk ve moda anlayışlarına bağlı olsa da, bu kombinlerin çok daha şık ve modern olması için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

    Moda
  • Ağustos 31, 2022

    Sade ve karmaşadan uzak bir tarz olan minimalist giyim tarzı birçok insan tarafından benimsenmekte ve kolaylıkla kullanılmaktadır. Sadeliğin ihtişamıdır. Zamanı olmayan, sürdürülebilir ve asla modası geçmeyen bir moda anlayışı olan minimalist giyim tarzı, desenlerden ve canlı renklerde tamemen uzaktır.

     

    Moda
  • Ağustos 31, 2022

    Sokak modasının en gözde ürünlerinden biri olan baskılı tişörtler, yaz aylarının ve mevsim geçişlerinin en önemli parçaları arasında yer almaktadır. Farklı kesim modelleri ve renkleri ile yaz aylarına damgasını vurmakta olan tişört modelleri, baskılar ile eşsiz bir görüntüye kavuşturularak farklı bir hava kazanması sağlanmaktadır.

    Moda
  • Ağustos 31, 2022

    Özellikle yaz aylarında kadınların en kurtarıcı parçaları olan kadın şort modelleri, son derece işlevsel ve kullanışlı parçalar arasında ilk sıralarda yer alır. Her kadının dolabında en az bir tane bulunmakta olan şort modelleri, kış aylarında da uygun kumaş yapıları sayesinde kolaylıkla kombinlenebilecek olan şort modelleri kişilerin hoş bir görüntüye sahip olmasını sağlamaktadır. Kendi arasında kumaş ve boy yapılarına bağlı olarak farklı gruplara ayrılan şort modelleri, gömlekler, tişörtler, bluzlar, badiler ve sweetler ile kombin edilebilmektedir. Hatta plajda mayo üzerine dahi rahatlıkla kullanılabilecek olan şort modellerinin en sık tercih edilenleri kot, keten, deri, penye ve kumaş malzemelerden üretilmektedir.

    Moda
  • Temmuz 29, 2022

    Kadın gömlek modelleri yeni sezonda farklı tasarımla karşınızda. Stilinizi oluşturmak, giyiminizle öne çıkmak istediğinizde özel seçimler yapma şansınız mevcut. Özellikle yeni sezona uygun kadın gömleklerini kusursuz bir kombinle buluşturabilirsiniz. Birden fazla tasarım, farklı renk seçenekleri ve desenli-desensiz modelle kendinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz.

    Moda
  • Temmuz 29, 2022

    Bol paça pantolon kullanımı ve tüyoları için birden fazla öneri bulunmaktadır. Bu önerilerin her biri kişilerin tarzına, yaşam tarzına göre şekillenmektedir. Özellikle son dönemlerde bol paça pantolonların yeniden zirvede olması bu durumu daha da fazla etkilemektedir. Farklı alanlarda giyilebilir olan bol paçaların, aynı anda hem sokak stiline hem de ofis tarzına uyum sağlayacak şekilde kombinlenmesi mümkündür. Bu yüzden özellikle kombinlerinize kullanacağınız diğer parçaların seçimi, tarzınızı yansıtacak aksesuarların temini konusunda daha hassas olmak gerekmektedir. Tüm bunlar da aynada istediğiniz gibi görünmeniz, boyunuzun daha uzun durması, vücudunuzda kusur olarak gördüğünüz noktaların kapanması gibi konularda önem arz etmektedir.

    Moda
  • Haziran 27, 2022

    Kadınlar için dolaplarında vazgeçilmez parçalar arasında yer alan etekler yeni sezonun en gözde parçaları arasında yer alıyor. Çiçekli, baskılı ve birbirinden farklı renklerle siz de istediğiniz kombini oluşturabilirsiniz. Desenli Şort Etek ile yaz aylarında oldukça şık kombinler yaratabilirsiniz. Yeşil, yaprak, palmiye, su yollu desenleri sayesinde oldukça güzel kombinler yaratabilirsiniz. İster sahilde isterseniz günlük hayatınızda kolay bir şekilde kombinleyebileceğiniz bu etekler ile tarzınızı yeniden yaratabilirsiniz.  Deniz Kabuklu Etek ile yaz akşamlarında ya da plajda harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Şık bir crop ve çanta ile yapacağınız kombinler sayesinde siz de yaz günlerini renkli gale getirebilirsiniz. Keten görünümüyle size harika bir görünüm sunan bu etek yaz aylarında vazgeçilmeziniz olacak.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR